28-08-08

Klaarstomen

* Center Parcs was heerlijk! Lekker een weekje er tussenuit, genieten van vrouw en kinderen maar vooral van fysieke en mentale rust.

* Deze week eindelijk ook m'n Steracteur-Bongo-cadeaubon benut: lekker met het vrouwtje op hotel in Maaseik, compleet met bezoekjes aan Maasmechelen Village, Roermond Designer Outlet en Eindhoven. Jaja, Eeckie loves shopping!
Nogmaals bedankt, T. & K.! En tot binnenkort!

* Volgende week is het weer Raadkamertijd. Na 2 maanden zomerstop heb ik al ongelooflijk veel zin om er weer in te vliegen! Vanaf zaterdag 6 september opnieuw Eeckie-in-de-ether-alarm!

* Zaterdag a.s. wordt onze jongste (Ella) 6 jaar. Tijd gaat veel te snel... Emma verjaart 2 weken later (wordt 8) en heeft sinds dit weekend haar allereerste zwembrevet gehaald! En dat werd met de gepaste trots in ontvangst genomen...

* Terwijl ik dit hier allemaal typ, volg ik online wat de Gentse Buffalo's in Zweden aan het uitvreten zijn... en het ziet er niet gunstig uit... Ze staan daar nu 1-0 achter, en als de score zo blijft, zijn ze - net als een schitterend Standard gisteren - uitgeschakeld. Dat wordt nog 40 minuten duimen dus...

* Dit zal het zo wat zijn... Vanaf dinsdag begin ik weer te werken, maar 's avonds al meteen opnames voor Radio2, dus de werkweek kan slechter beginnen, me dunkt.

Tot de volgende!

20:13 Gepost door Eeckie | Permalink | Commentaren (1) | Tags: zomaar, media |  Facebook |

Commentaren

Raadkameren Ik kom naar de raadkamer, ik kom naar de raadkamer...

Wel een uur te laat..
Maar...
ik kom naar de raadkamer, ik kom naar de raadkamer...

Tot dinsdag !!!!

Gepost door: Melissa | 31-08-08

De commentaren zijn gesloten.