06-05-08

Zomerse update

Live vanuit de zomerse tuin te G. een overzicht van m'n afgelopen 14 dagen (voor wie het zou interesseren...)

* in een volle Arenbergschouwburg werd Latif de verdiende winnaar van de 123 Comedy Award. Gedoodverfde favoriet Jeroen Leenders werd met ruim duizend stemmen verschil 2e en Westvlaamse teddybeer Steven Mahieu 3e. Proficiat aan allen.

* droogkloot bij uitstek Philippe Geubels (of de Natalia van de comedy casino cup zo u wil) speelde daarna een ijzersterke première van z'n eerste volavondshow "DROOG". De recensies liegen er niet om: "Droogkomiek doet tranen lachen", "...stevig nieuw materiaal", "...een schijnbeweging voor het slimme uiteindelijke slot waarin hij ons voor is en niet zichzelf maar de toeschouwer recenseert", "...in het hedendaagse stand-up wereldje van luid gebrul en snelle, grove grappen is Phillippe Geubels een welkome oase van rust", en: "hij weet de verwachtingen zonder moeite in te lossen met zijn eerste volledige show 'Droog'".
Ik zat als coach zo fier als een gieter in de zaal en zag hoe Geubels kwam, zag en overwon. Way to go pal!

* Mei-avond '08 was alweer een topper qua ambiance
(nvdr. elk jaar ben ik dj van dienst op de plaatselijke SP.a-fuif).
Veel volk, goede ambiance en natuurlijk goeie muziek! 30 april 2009 staat alweer met stip genoteerd in m'n agenda.

* nieuwe laptop is een feit: een krachtige 2.2Ghz met 3Gb Ram en voor de rest alles erop en eraan én met Windows Vista. Tot dusver nog geen problemen ondervonden (een akkefietje bij het instellen van het draadloos internet niet te na gesproken -  bij deze nogmaals mijn excuses voor het werkloos toekijken, JB) dus tot nu toe krijgt Vista het voordeel van de twijfel zeg maar.

* ondertussen ook al een paar keer ferm kilometers gevreten op m'n Vespa (ideaal cruiseweertje) én de tuin op orde gezet.

Meer kan ik momenteel niet verzinnen. Tot de volgende dan maar.

19:11 Gepost door Eeckie | Permalink | Commentaren (2) | Tags: zomaar |  Facebook |

Commentaren

No problem. Zolang alles werkt. ;)

Gepost door: Apostel13 | 06-05-08

khen ook vista, het enigste wat bij mij ook een probleem vormde was mn internetaansluiting, maar heb dat opgezocht op internet, en dat is een groot prbleem bij Vista...
Verder hout vasthouden hé, heb verder ook nog geen problemen ondervonden

Gepost door: Melissa | 07-05-08

De commentaren zijn gesloten.