12-03-08

Coca-Cola... onthou die naam!

Ik drink geen alcohol. Nooit.
Sterker nog: ik heb nog nooit alcohol gedronken. Zelfs geen pint.
Waarom? Deels uit principe, maar ook omdat het me geen reet interesseert. Bier, wijn, champagne,... dat stinkt, en iets wat stinkt kan ik niet drinken. Enfin, tot daar.
Dus op café of op restaurant blijft er niet veel over om te drinken. Voor water wil ik niet betalen, en ge kunt als 32-jarige geen chocomelkskes en tomatensoepkes blijven drinken hé... Dus drink ik al jaaaaaaaaaaaaren cola. Coca-cola om precies te zijn. Gelukkig sport ik ook al jaaaaaaaren en dus worden alle suikers snel genoeg verbrand en loop ik dus niet rond met een pens. Trouwens, voor alle mensen die altijd mekkeren dat er zoveel suiker in cola zit: recent onderzoek heeft aangetoond dat er evenveel suiker in een doorsnee appelsien zit, als in cola. Okee, de andere brol in de cola zal dan wel niet zo gezond zijn, maar hey, teveel naar VTM kijken is volgens mij nóg schadelijker, dus geef mij dan maar cola!

"Interessant Eeckie, maar wat wil je nu eigenlijk vertellen?"
Wel, sinds 1 maart heb ik nog geen druppel coca-cola aangeraakt, en ben van plan om dat vol te houden tot en met 31 maart. 1 maand geen cola dus. Waarom? Om aan te tonen dat ik er niet verslaafd aan ben, zoals velen durven te beweren.
Ik drink dus al 12 dagen plat water, met tussendoor af en toe een aquarius orange. Nooit geweten dat water zo'n verschillende smaken kon hebben! Vittel, Contrex, Spa, Chaudfontaine, ... allemaal smaken ze anders. Resultaat: ik heb véél minder dorst dan vroeger, ik eet veel meer (gezond) én ik mis de cola niet! Ha!

Dus als u mij eerstdaags op café of zo tegenkomt: voor mij een Vittelleke!

16:01 Gepost door Eeckie | Permalink | Commentaren (0) | Tags: zomaar |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.