27-02-08

Turkse badmode

Gisteren op de Nederlandse tv: in de gemeente Zwolle werd een moslima de toegang tot het zwembad ontzegd omdat ze wilde zwemmen in een "boerkini", een speciale burka om mee te zwemmen dus, inclusief hoofdkapje. Reden: omdat het aanstootgevend was naar de andere zwemmers toe.

Ten eerste: ik had nog nooit van het woord "boerkini" gehoord. Vind het wel een grappig woord eigenlijk.
Al dekt de vlag de lading niet, maar op een vergezochte manier dan weer nét wel :-)

Ten tweede: aanstóótgevend!? Er is helemaal niets te zien!
Enkel het gezicht, handen en voeten zijn bloot. Al de rest is bedekt. Komaan zeg. Raar zicht, dat wel, maar da's toch geen reden om het aanstootgevend te vinden? Dan kan je evengoed Emiel Goelen weigeren.

Zo'n boerkini is trouwens nog hygiënisch ook, want net zoals bij een badmuts zijn de haren bedekt én zelfs de stofpruttekes uit uw navel blijven watervrij! 

Als ik één ding aanstootgevend vind in een zwembad, dan zijn het van die geblondeerde dellen met zwarte wenkbrauwen, teveel tattoo's, gouden oorringen in alle lichaamsopeningen en oranje hielen. Bah! En meestal zijn ze nog verrekte lelijk ook! Zij zouden beter zo'n boerkini dragen.
Of van die halfkale, dikke mannen met een ringbaardje en schimmel tussen hun tenen, die constant aan de rand van het zwembad met een pedo-grijns naar het kinderbad lonken. Ja, ik weet het, rare zwembaden waar ik naartoe ga, maar hey, you know what I mean hé...

Nee, wat de boerkini betreft: ik ben vóór! Boerkini hop! Boerkini hop! Boerkini hop hop hop!
 
P
.S.
En googlet zelf eens naar een afbeelding hé, tamzakken.

16:27 Gepost door Eeckie | Permalink | Commentaren (1) | Tags: wtf, lichtbak |  Facebook |

Commentaren

plezierig !!! Wel beste vriend ik heb mij hier een breuk gelachen,je schrijft het fantastisch !!! maar ja ik ga eigelijk nimmer skynetblogs lezen,maar jij je kan er wat van !!! maar EECKIE wil je meer bezoekers,plaats dan tien linken die de moeite zijn die je terug linken,dat wil zeggen uw link staat bij een ander !!! en die andere staat bij jou,want het net is niets anders dan linken !!!
groetjes Guido .. natuurmanjak..

Gepost door: natuurmanjak | 04-03-08

De commentaren zijn gesloten.