07-02-08

Brussel

Weekendje Brussel was héél leuk! Eens gezellig met het vrouwtje alleen zijn doet enorm deugd! Omstreeks 13.00u parkeerden we pal voor de ingang van het Silken Berlaymont Hotel (inderdaad, vlak naast het Berlaymontgebouw), na een nogal chaotische doortocht door Brussel stad (tip: vertrouw niet meer op uw TomTom eens ge de Brusselse tunnels induikt!). Vlot ingecheckt en enkele minuten later onze mooie stijlvolle kamer betreden, compleet met minibar, badjas én hotelslippers! Na een korte hotelverkenning dan de moltrein genomen richting Centraal Station om er onze Kunstpass op te halen (inbegrepen in Bongo-arrangement). Een pass die ons gratis toegang verschafte tot de 7 musea van de Kunstberg. Omdat we 's avonds nog in hartje Brussel wilde eten, en nog shoppingplannen hadden ook, hebben we enkel het Muziek Instrumenten Museum bezocht (aanrader!) en de fantastisch indrukwekkende tentoonstelling van Pierre Alechinsky, alwaar een grappige suppoost me kwam vertellen dat ge altijd minstens een halve meter van de schilderijen vandaan moet blijven!

Gewapend met een stadsplan trokken we dan verder te voet richting Grote Markt, Zavel, Nieuwstraat en 's avonds aten we gezellig in een Grieks restaurantje. Na een geslaagde dag, trokken we terug naar de metro en relaxeerden we nog in de wellnessruimte van het hotel (stoombad, sauna, jacuzzi en solarium).

's Ochtends lekker lang uitslapen, gevolgd door een heerlijk ontbijt, de zondagochtenden kunnen toch zálig zijn... In de namiddag rustig naar huis gereden, en onderweg nog - eindelijk! - onze nieuwe kast gekocht.
En volgende week slapen we alweer op hotel, maar dat is in het kader van de grote verrassing voor de kinderen, dus daar ga ik niets meer over vertellen.

U leest het hier ongetwijfeld, na 16 februari.

11:34 Gepost door Eeckie | Permalink | Commentaren (1) | Tags: zomaar |  Facebook |

Commentaren

lees tussen de lijntjes keiharde sex in de jacuzi
grrrr

Gepost door: geubels | 08-02-08

De commentaren zijn gesloten.