19-11-07

Voorbije week-update

Ondertussen al een succesvolle 2e aflevering van Steracteur Sterartiest achter de rug. Cathérine Kools (Lotte uit Wittekerke) werd jammer genoeg de eerste afvaller in een spannende eerste live-show.
Benieuwd wie haar opvolgt: deze keer zitten Johan Terryn (opnieuw) en Britt Vanderborght op de spreekwoordelijke pijnbank.
Vrijdag dus afstemmen op één om te zien wie het haalt...

Backstage is het daar telkens een drukte van jewelste.
Cameraploegen lopen er aan en af, Steracteurs halen er de gekste dingen uit en productiemensen hollen van hot naar her.
Druk, maar des te boeiend!
Leuk detail: ik voelde er me al vanaf dag één meteen thuis, want kapster, kleedster en schminksters zijn dezelfde als bij De Rechters!

Op vrijdag hebben we dan eerst nog een volledige (technische) doorloop, gevolgd door een generale repetitie en daarna aftellen naar de live-uitzending. Daarna is het dan ontspannen in de Linx, een café-bar-ontmoetingsplaats waar alle medewerkers, Steracteurs, BV's (ook die van Sterren op het ijs, dat - evenals De Bedenkers - in een studio naast ons opgenomen wordt) en god weet wie nog allemaal, een glaasje drinken op de goede afloop. Dat is daar dus het walhalla van de Story, Het Laatste Nieuws en den Dag Allemaal. BV's die tot midden in de nacht eens een andere kant van zichzelf laten zien (én horen). Interessant!
Soit.

Afgelopen vrijdag al meteen een uitnodiging gekregen voor de laatste voorstelling van het toneelstuk Kiekeboe, van niemand minder dan Fanny Kiekeboe zelf! Enfin, Veronique Leysen that is.
Toffe madam! (www.veroniqueleysen.be). Na dat toneelstuk samen met Thomas (Vanderveken) dan nog wat met Veronique staan kletsen, en Nathalie Wijnants (Eva uit Thuis), Walter Baele (altijd prettig weerzien) en Jan Van Looveren (Aiit! Ik zin de Joeri en ik sta hier in voor de veiligheid, aait?) leren kennen. Stuk voor stuk toffe mensen.

Ok. Allemaal goed en wel, maar wat doe ik daar nu eigenlijk?
Wel, ik schrijf de presentatie- en trailerteksten.
M.a.w. zo goed als alles wat Thomas en Katja zeggen, schrijf ik.
Plus de "zo dadelijk" filmpjes die ze net vóór het programma tonen en een trailerke dat net vóór "Thuis" de ether ingaat. Voila.
Dat weet u ook alweer.
Tot de volgende!

19:16 Gepost door Eeckie | Permalink | Commentaren (1) | Tags: lichtbak, media |  Facebook |

Commentaren

beau Nice blog... come and see mine...

Gepost door: sandra | 22-12-07

De commentaren zijn gesloten.